NHRF-aangesloten

INSCHRIJFFORMULIER


BESTUURDER


NAVIGATORAUTO


HOTEL

Wij bieden u de service alvast een kamer te reserveren voor zaterdag 6 april in het rally hoofdkwartier Golden Tulip Jagershorst in Leende. Deze reservering is voor eigen rekening en u kunt ter plaatse afrekenen.  De kosten hiervan zijn € 109,- per nacht incl. ontbijt op basis van een 2-persoonskamer (twin beds). Wilt u een suite (2-persoonsbed) of een 1-persoonskamer reserveren dan kunt u dat aangeven. Hiervoor gelden aangepaste tarieven. U ontvangt een bevestiging van het hotel van uw reservering. 

Als extra optie kunt u een kamer reserveren op vrijdagavond voorafgaand aan de rally. Wanneer u dit wenst, kunt dit aanvinken. Hiervoor geldt ook het gereduceerde rally-tarief


ALGEMEEN


 

Ik ga accoord met de deelnamevoorwaarden

Uw inschrijving is pas volledig na betaling van het volledige inschrijfgeld van € 395,-. Het inschrijfgeld kunt u over maken op rekeningnummer: NL 22 ABNA 0580 074 811 Ten name van Stichting Rally van de Grensstreek. In het geval van een zakelijke inschrijving, neemt u s.v.p. voor de betaling en uw factuurgegevens contact met ons op.