NHRF-aangesloten

Inschrijven editie 2017

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

De 18e Rally van de Grensstreek wordt in 2017 georganiseerd op:

8 - 9 april 2017

  

De Rally van de Grensstreek heeft zich door de jaren heen bewezen als een rally met een uitstekende balans tussen rijden en navigeren. Twee dagen rijdt u in het grensgebied van Nederland en haar buurlanden. Mooie wegen en rustige gebieden zijn hier nog gegarandeerd. 

Ons uitgangspunt is het belonen van de goede route, daarom plaatsen wij geen foutcontrole’s! Dus: controle gezien?, opschrijven en weer door. Maar ook dit jaar zult u wel weer uw best moeten doen, want de goede route is niet altijd de meest voor de hand liggende. Het tempo blijft zo in de rally waardoor bestuurder en navigator zich geen moment vervelen. Daar zorgen de 1:100.000 kaarten ook wel voor. Deze worden trouwens ook afgewisseld met 1:50.000 waardoor de navigator ook voldoende variatie heeft.

Nieuw: expertklasse

Dit jaar kunt u ook inschrijven in de expertklasse. Deze klasse is natuurlijk alleen geschikt voor de zeer bedreven equipes. Voelt u zich nog niet vertrouwd op dat niveau, is de sportklasse een uitdagend alternatief! En voor hen die het historisch rally-rijden nog aan het ontdekken zijn of het gewoon rustiger aan willen doen adviseren wij de tourklasse.

Nieuw rally-HQ

Dit jaar hebben wij het Golden Tulip-hotel Jagershorst in Leende gekozen als hoofdkwartier. Dit uitstekende 4-sterrrenhotel is gelegen net onder Eindhoven en goed bereikbaar via de A2 en voorzien van alle faciliteiten, incl een Wellness.
Wij hebben wederom een speciaal rally-tarief afgesproken voor de overnachting. Dit is alleen geldig als u een kamer reserveert via ons inschrijfformulier. Omdat steeds meer equipes op vrijdagavond de gezelligheid al opzoeken, kunt u ook voor deze avond al een kamer reserveren op het formulier. Ook hiervoor geldt het speciale rally-tarief!

Punten voor DHRC-kampioenschap

De Rally van de Grensstreek zal ook in 2017 weer meetellen voor het Nederlands kampioenschap Historische Rally’s van de Dutch Historic Rally Club. Deze rally wordt geclassificeerd als een meerdaags-evenement. Voor het kampioenschap moet u minimaal één meerdaags-evenement hebben gereden. Voor hen die dit jaar niet aan de Tulpenrallye kunnen deelnemen is de Rally van de Grensstreek daarom een goed alternatief..

Schrijf nu in voor dit gezellige rally-weekend!