NHRF-aangesloten

Inschrijving sluit op 30 maart!

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

De route is helemaal gecontroleerd en de posities voor de controles zijn weer bepaald. Zoals u van ons gewend bent, staan die altijd goed zichtbaar en niet ‘onmogelijk’ verstopt. Dit jaar wel goed op de diverse kruisjes en mariabeeldjes langs de wegen kijken! Onze materiaalman schept er een persoonlijk genoegen in om, bij gebrek aan plek langs de weg, zijn creativiteit los te laten op eigengemaakte spullen die ‘opgaan in de omgeving’. Enkele opvallende items uit zijn assortiment: een Nuon electriciteitskast (voorzien van de juiste stickers!) en diverse houten plankjes compleet met afdak die u wel vaker langs de weg ziet.

De route is weer mooi en de systemen gevarieerd. U kunt natuurlijk de bekende pijlen en/of punten kortste route, ingetekende lijn en punten vrije route verwachten, maar dit jaar hebben we ook een stukje blinde lijn. Alleen voor de sportklasse en altijd weer lastig. Wel is er voor gezorgd dat er voldoende omgevingsreferentie is als u van de lijn afrijdt en de route weer moet oppakken.

De inschrijving is nog 1 week open en sluit op maandag 30 maart a.s. Schrijf daarom nu nog snel in. Door de grote belangstelling dit jaar hebben wij echter een klein luxe-probleem. Ons rally-hotel is met 52 kamers volledig volgeboekt en wij kunnen u dus niet meer de service bieden om een kamer in ons hotel te reserveren. Wel kunnen wij u een alternatief in de nabijheid aanreiken: Bastion hotel Geleen. Hier slapen al onze marshals en andere hulptroepen en inmiddels ook al enkele deelnemende equipes. U kunt natuurlijk ook voor een andere locatie kiezen.

Recent zijn er bij de Coppa d’Europa een 3-tal auto’s van deelnemers ontvreemd. Een uiterst vervelende zaak voor alle betrokkenen. Voor uw geruststelling: uw auto staat tijdens uw verblijf in ons hotel op een afgesloten parkeerplaats die is voorzien van camerabeveiliging. Om te voorkomen dat onze deelnemerslijst op internet als catalogus dienst doet voor het dievengilde, hebben wij de deelnemende voertuigen van deze lijst verwijderd. Tijden veranderen, helaas niet altijd ten goede.

 

 

Inloggen