NHRF-aangesloten

Nieuwe datum !

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

Als gevolg van de huidige (verscherpte) maatregelen en de laatste ontwikkelingen rond het Covid-19 virus achten wij het organiseren van de rally op de vertrouwde data in April te onzeker. Wij hebben daarom besloten om een nieuwe datum vast te stellen enkele maanden later in het jaar. De rally zal nu worden georganiseerd op 12 & 13 juni 2021. De inschrijving zal volgende week worden geopend.

Introductie nieuw rally concept !

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

Introductie nieuw rally concept !

Niet de zoveelste historische rally, maar een heel nieuw concept !

Met onderdelen waarmee u vertrouwd bent, maar op een unieke wijze samengebracht met nieuwe elementen.

Lees er hier meer over!

Verslag van de 21e editie

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

Door Jürgen Donders en Fred Hak.

Het was ergens halverwege de eerste Corona-golf dat Jacqueline Zuiderwijk en Jürgen Donders besloten om dit jaar mee te doen aan de Rally van de Grensstreek, die als gevolg van de Corona-maatregelen eerder dit jaar was verschoven naar het najaar. Zij gingen er van uit dat ze dan wel weer rally’s konden rijden volgens ‘het nieuwe normaal’. Zij rijden zo ongeveer ieder weekend wel een rally, en het weekend van 10 en 11 oktober was nog leeg.

Fred Hak had samen met Herman van Oldenmark al eerder ingeschreven, zij hadden immers hun eerste plaats van de vorige editie te verdedigen.

Winnaars 2020

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

Onder zeer bijzondere en beperkende omstandigheden is de 21e editie van de Rally van de Grensstreek op 10 & 11 oktober 2020 verreden.

klik HIER voor de volledige uitslag

Hieronder de winnaars:

 

1e prijs Expertklasse:

Roy Roossen & Bart den Hartog 

1e prijs Sportklasse:

Daan van der Vliet & Jord van der Vliet 

1e prijs Tourklasse:

Dennis Scholten & Marjolein Scholten - Verschuure

     
     
     
 

2e prijs Expertklasse:

Jacqueline Zuiderwijk & Jürgen Donders

2e prijs  Sportklasse:

Anne Kompier & Kees Kompier

2e prijs Tourklasse:

Christianne Vercouteren & Wilbert Tholhuijsen

     
     
     
 

3e prijs Experklasse:

Herman van Oldenmark & Fred Hak

3e prijs Sportklasse:

Herman Steentjes & Jeroen Pepplinkhuizen

3e prijs Tourklasse:

Ries van der Pauw Kraan & Wesley de Bree

     

 

 

Update 30 september

Written by Eric Klunder. Posted in Nieuws

Op dit moment doen we er alles aan om de Rally van de Grensstreek doorgang te laten vinden. Wij worden hierin gesteund door reacties van deelnemers die ook graag zien dat de rally doorgaat. Binnen de gestelde eisen is dat volgens ons mogelijk. De momenten van samenkomst zijn daarbij het meest kritisch en moeten we in goede banen leiden.

Daarom hebben we samen met de horeca gisteren een plan gemaakt wat nu ter toetsing bij de veiligheidsregio ligt. Daarop hebben wij tot heden nog geen afwijzing gehad. 

Kern van dit plan is dat we sturen op ca. 60 equipes. Deze kunnen we tijdens eet-/ontmoetingsmomenten opsplitsen in 4 groepen van 30 personen. Dat is de maximaal toelaatbare groepsomvang per ruimte. Dit betekent wel dat jullie je als equipe ook buiten de rally aan een tijdschema en groepsindeling zullen moeten houden. U wordt door ons in één van de 4 groepen ingedeeld. Verder zal ook in het hotel de bar om 22:00 sluiten.

Er zal natuurlijk veel aandacht zijn voor de (verzwaarde) maatregelen. Wij willen u vragen ons maximaal te helpen met de naleving ervan zodat de rally voor uzelf, voor de andere deelnemers, de vrijwilligers en het horecapersoneel veilig blijft. Daarom: was of ontsmet uw handen regelmatig en bewaar de veilige afstand van 1,5 meter. En neem een mondkapje mee dat u op kunt zetten als u zich daar prettig bij voelt. 

We begrijpen dat er veel vragen leven. Een aantal mensen zocht al direct contact. Het is voor ons op dit moment niet mogelijk om iedereen individueel te spreken. 

We houden jullie op de hoogte via de mail en website wanneer er zich veranderingen aandienen. Wij gaan volop door met onze voorbereidingen en treffen u met veel plezier aan de start over anderhalve week.

Inloggen