NHRF-aangesloten

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Rally van de Grensstreek bedraagt € 450,- per equipe. Dit is uiteraard inclusief de lunches op zaterdag en zondag en het diner op zaterdagavond. Alle rallybescheiden zijn vanzelfsprekend hierbij inbegrepen. Ook worden voor uw equipe de nodige verzekeringen afgesloten zoals een secundaire WAM-dekking. 

Hotelkamer

U kunt op het inschrijfformulier aangeven of wij voor u een hotelkamer moeten reserveren in het rallyhotel. Wij hebben met het rallyhotel een speciaal rallytarief kunnen afspreken voor onze deelnemers. U betaalt voor een Comfort tweepersoonskamer (o.b.v. twin beds)  € 109,-  incl. ontbijt. Een upgrade naar een Comfort plus kamer kost €119,-. Een éénpersoonskamer kost € 99,- per persoon, incl. ontbijt. De kosten hiervan rekent u zelf af met het hotel bij aankomst. 

Zakelijke inschrijving

Het is ook mogelijk om zakelijk in te schrijven. Een zakelijke inschrijving kost € 575,- ( ex BTW) en bevat een inschrijving voor één equipe en een halve pagina advertentie in het routeboek. U ontvangt van uw inschrijving een factuur voor in uw administratie. Wanneer u zakelijk wilt inschrijven kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. U ontvangt dan een factuur ter betaling.

Betaling 

U kunt uw inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer: NL22 ABNA 0580 0748 11 ten name van de Stichting RvdG te Maarsbergen onder vermelding van uw equipenamen. 

Inloggen