NHRF-aangesloten

Hotel

Ons rallyhoofdkwartier is het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaege in Deurne.

Gelegen op een 15 hectare groot park in het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne, ligt Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Tegenwoordig een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van historie en oorspronkelijke sfeer geven Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving!

Het biedt moderne designkamers,een restaurant, een bar, voldoende parkeergelegenheid, evenals vergaderfaciliteiten en gratis Wifi.

Wilt u al rustig op vrijdagavond aankomen? Dan kunt u op het inschrijfformulier aangeven dat wij ook een kamer voor u moeten reserveren op vrijdagavond.

Voor onze deelnemers hebben wij een speciaal rally-tarief afgesproken. Meer hierover vindt u op de pagina 'kosten'.  U kunt uw kamer bij aankomst afrekenen. 

Wanneer u op het inschrijfformulier aangeeft dat u een kamer wilt reserveren geven wij dit aan het hotel door. U krijgt van het hotel separaat een bevestiging. Wij geven deze reserveringen periodiek door. Hierdoor kan het voorkomen dat u deze bevestiging wat later ontvangt. 

 

Adres:

Fletcehr Kloosterhotel Willibrordhaege

Vlierdenseweg 109

5753 AC Deurne

 

 

 

 

Inloggen