NHRF-aangesloten

Hotel

Ons rallyhoofdkwartier is het Fletcher hotel Jagershorst Eindhoven

Dit luxe 4-sterren hotel ligt in het Leenderbos,ten zuiden van Eindhoven. Wij zijn gunstig gelegen vlak bij de snelweg A2 die Eindhoven met Maastricht verbindt. We liggen ook in de buurt van De Kempen, een rustige omgeving van landerijen en bossen en talrijke archeologische bezienswaardigheden waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor een ontspannend weekendje weg, vakanties of zakenreizen.

Het Flether hotel Jagershorst Eindhoven biedt moderne designkamers en suites, een restaurant, een bar, een overdekt zwembad, een wellness-centrum met sauna, fitnessruimte en schoonheidssalon, parkeergelegenheid, evenals vergaderfaciliteiten en gratis Wifi.

Wilt u al rustig op vrijdagavond aankomen? Dan kunt u op het inschrijfformulier aangeven dat wij ook een kamer voor u moeten reserveren op vrijdagavond.

Voor onze deelnemers hebben wij een speciaal rally-tarief afgesproken. Meer hierover vindt u op de pagina 'kosten'.  U kunt uw kamer bij aankomst afrekenen. 

Wanneer u op het inschrijfformulier aangeeft dat u een kamer wilt reserveren geven wij dit aan het hotel door. U krijgt van het hotel separaat een bevestiging. Wij geven deze reserveringen periodiek door. Hierdoor kan het voorkomen dat u deze bevestiging wat later ontvangt. 

 

Adres:

Fletcher hotel Jagershorst

Valkenwaardseweg 44

5595 XB Leende

 

Golden Tulip Jagershorst terras 

Gezellig napraten op terras na rally

Golden Tulip Jagershorst room

Uitstekende kamers om uit te rusten na een inspannende rally-dag

Golden Tulip Jagershorst pool
of lekker relaxen in eigen wellness

Inloggen