NHRF-aangesloten

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Rally van de Grensstreek bedraagt € 425,- per equipe. Dit is uiteraard inclusief de lunches op zaterdag en zondag en het diner op zaterdagavond. Alle rallybescheiden zijn vanzelfsprekend hierbij inbegrepen. Ook worden voor uw equipe de nodige verzekeringen afgesloten zoals een secundaire WAM-dekking. 

Hotelkamer

U kunt op het inschrijfformulier aangeven of wij voor u een hotelkamer moeten reserveren in het rallyhotel. Wij hebben met het rallyhotel Fletcher Jagershorst een speciaal rallytarief kunnen afspreken voor onze deelnemers. U betaalt voor een tweepersoonskamer (o.b.v. twin beds)  € 109,-  incl. ontbijt. Een upgrade naar een Suite (double bed) kost € 10,- extra per kamer. Een éénpersoonskamer kost € 99,- per persoon, incl. ontbijt. De kosten hiervan rekent u zelf af met het hotel bij aankomst. 

UPDATE: De Suites met double bed zijn op dit moment allemaal gereserveerd en kunt u niet meer selecteren op het inschrijfformulier.

Zakelijke inschrijving

Het is ook mogelijk om zakelijk in te schrijven. Een zakelijke inschrijving kost € 550,- ( ex BTW) en bevat een inschrijving voor één equipe en een halve pagina advertentie in het routeboek. U ontvangt van uw inschrijving een factuur voor in uw administratie. Wanneer u zakelijk wilt inschrijven kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. Wij nemen dan contact met u op ten aanzien van het advertentiemateriaal en het factuuradres. 

Betaling 

U kunt uw inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer: NL22 ABNA 0580 0748 11 ten name van de Stichting RvdG te Maarsbergen onder vermelding van uw equipenamen.